Costume carnaval pentru copii si adulti, articole party (masti, peruci, jocuri, jucarii), servicii petreceri, inchirieri produse party si organizari evenimente toate intr-un singur loc pentru evenimente unice in viata dumneavoastra la preturi exceptionale.
Inchiriere costume carnaval

MAGAZIN INCHISP.F.A Baltaretu Alina Adela va pune la dispozitie o gama larga de costume party si carnaval.

Daca doriti ca petrecerea dumneavoastra sa fie una deosebita sa intrati intr-o lume de basm a copilariei in care toate visele devin realitate apelati la serviciile oferite de noi cu mare profesionalism.

La noi puteti gasi o mare varietate de costume . Pentru a putea rezerva costumul trebuie sa platiti suma intreaga inca de la inceput. Puteti face rezervarea de costum cu cel putin o saptamana inainte.

Accesoriile se inchiriaza separat de costum cu preturi incepand de la 10 Ron
Orice costum care apare in imaginile acestui site precum si multe altele le puteti inchiria sau comanda in vederea cumpararii.

Durata inchirierii costumului este de 48 de ore, pentru fiecare zi in plus se percepe o taxa de 50% din pretul achitat initial.

Pretului de inchiriere i se adauga pretul de garantie al costumului care va fi returnat in momentul inapoieri costumului daca el se afla in buna stare de functionare.

Pret inchiriere costum - 15 Ron
Pret garantie inchiriere costum - 15 Ron