Costume carnaval pentru copii si adulti, articole party (masti, peruci, jocuri, jucarii), servicii petreceri, inchirieri produse party si organizari evenimente toate intr-un singur loc pentru evenimente unice in viata dumneavoastra la preturi exceptionale.
Termeni si conditii

MAGAZIN INCHIS

General

Acest site este proprietatea P.F.A Baltaretu Alina Adela cu sediul in Strada Constantin Gheata Numarul 24 Sector 2 Bucuresti inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 31612883 din data de 09.05.2013

P.F.A Baltaretu Alina Adela protejeaza datele clientilor cu cea mai mare raspundere, toate datele avand caracter personal au ca scop efectuarea livrarilor in conditii de siguranta.

Utilizarea sitului insemna un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate sau care urmeaza sau care vor fi enuntate.
In cazul in care nu sinteti de acord cu termenii sau conditiile impuse puteti inceta accesarea acestui site
Administratorul isi rezerva dreptul de a-si modifica in orice moment continutul si datele fara o instiintare prealabila.

Livrare

Livrarea produselor se va face prin mandat postal cu plata ramburs la primirea coletului sau prin curier. Ne putem rezerva dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans in cazuri deosebite.
Ambalarea si inscriptionarea coletului cu datele clientului se va face in maxima siguranta.
Produsele se vor livra in 24 de ore in Bucuresti de la data comenzii iar in afara lui in 2-3 zile lucratoare.

Returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati un produs de la noi. Consumatorul are dreptul sa renunte la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau. Returnarea produsului se face pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de transport cu care sa facut livrarea. Va vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data instiintarii dumneavoastra iar suma returnata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Produsele cu defecte din fabricatie se vor schimba in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii comenzii impreuna cu factura originala si ambalajul original.
Se vor schimba doar produsele care nu sunt deteriorate din vina dvs.

Tarife transport

Pentru comenzii mai mari de 250 Ron transportul este gratuit in Bucuresti
Pentru comenzii de peste 1000 Ron in tara transportul este gratuit
Pret curier 25 Ron /Postal 10 Ron